Beste gasten,


De afhaalbalie is elke dag geopend van 16.00-20.00 uur.


Het restaurant is gesloten.

Om zowel onze gasten als onze werknemers zoveel mogelijk te beschermen houden wij ons aan de veiligheidsregels van het RIVM:

-Bestellen bij voorkeur telefonisch, vanaf 15.00 uur: 030-6931492.
-U kunt uw bestelling ophalen bij het afhaalloket nadat u van ons een sms-bericht op uw telefoon heeft ontvangen. Wacht buiten tot u een bericht ontvangt, wij doen ons uiterste best om uw bestelling op de afgesproken tijd klaar te hebben.
-Er kunnen meerdere bestellingen tegelijk klaar zijn, deze worden voor u warm gehouden, dus WACHT OP UW BEURT!
-Houd 1,5 meter afstand, maximaal 1 persoon/huishouden tegelijk naar binnen.

-Klik hier voor de afhaallijst
-Klik hier voor de glutenvrije afhaallijst

-Indien u in de afgelopen 24 uur gezondheidsklachten (hoesten, neusverkoudheid, koorts, benauwdheid) heeft gehad of positief bent getest voor het nieuwe coronavirus, in contact bent geweest met iemand met gezondheidsklachten of positief getest is voor het nieuwe coronavirus of in thuisisolatie zit, kom dan niet naar ons restaurant!


Het Restaurant
     Chinees Indisch Restaurant Tong Ah

Chinese kuntsDe Tafels  Chinese kunts

Het Verre Oosten, dicht bij huis. Bij Tong Ah kunt U  gezond en vers chinees-indisch eten in een gemoedelijke sfeer, met een vriendelijke bediening en een grote keuze aan gerechten. Tong Ah is gelegen nabij een aangenaam wandelgebied, is makkelijk te bereiken en heeft voldoende parkeerplaats. Tong-Ah is al 39 jaar een begrip in de provincie Utrecht.